61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır, dün 2 - 1 galip gelinen Sivasspor maçının ardından konuştu. Bordo-mavililerin başarılı file bekçisi “Çok mutluyuz. Yıllar sonra lider olduğumuz çin çok mutluyuz ve gururluyuz. iyi mücadele etik, Sivasspor’u iyi analiz ettik. Eksik yönlerine çalıştık. Maçın başından itibaren güzel bir oyunla galibiyetle ayrıldık. 75 ile 90 arasında Sivasspor etkiliydi. Çok şükür kazanan biz olduk” dedi.

Uğurcan, “Çok güzel bir duygu. Taraftarı olduğum bir takımın lideri olması, oynuyorken bunu başarmak çok güzel bir duygu. Çok mutluyum, gururluyum. İnşallah böyle devam eder. Kazanarak gideriz. Her maça tek tek bakacağız. Önümüzde Beşiktaş maçı var ve zor bir mücadele” diye konuştu. 

BEŞİKTAŞ MAÇI…
Beşiktaş maçıyla ilgili konuşan Uğurcan “Biz kendimize güveniyoruz. çok kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Arkadaşlık ortamı var takımda sahanın içine yansıdığını düşünüyorum. Oradan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz’ dedi. 

YABANCI TAKIMLARIN KENDİSİNİ İZLEMESİ..
Alman ve İngiliz scout ekiplerinin kendisini takip ettiği iddialarına ise Uğurcan, “Benim amacımı takımıma yardımcı olmak, kendimi geliştirmek” dedi.