61SAAT HABER SERVİSİ - Maçın hemen başında buldukları golün önemine değinen Uğurcan, “Bizim açımızdan öncelikle maçın başında gol bulmamız iyiydi. İlk yarıyı 3 - 1 önde kapattık. Bu da bize biraz rahatlık getirdi. İkinci yarı Antalya’nın baskı kurduğunu gördük. Fazla cevap veremedik. Pas oyununu biraz daha yapabilirdik ancak saha çok ağırdı. Lig uzun maraton. Kötü oynayarak galip gelmek çok önemliydi. Bugün buradan galip geldiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Uğurcan, sakatlık durumuyla ilgili de konuşarak “Her oyuncunun mevkisinde farklı oyuncular var. Bugün sağ bekte Pereria yoktu. Serkan vardı. Müthiş mücadele çıkardı. Kamil abi sakatlandı. Abdürrahim girdi oda iyi performans gösterdi. Sakat oyuncularımızın yerine oynayanlarda keza bir o kadar iyiydi. Bugün buradan zor şartlarda kötü sahada galip gelmemiz çok önemliydi. Hatalarımızdan ders çıkardık inşallah önümüze bakacağız” dedi.

İlk yarıyı lider bitirme ihtimaliyle ilgili de konuşan Uğurcan, “Maçlara tek tek bakıyoruz. Her maçımıza kazanmak için oynuyoruz. Bazen kötü oynayıp ders çıkarmak lazım. Burada kötü oynayıp 3 puan almak önemliydi. Her maça ayrı ayrı bakıp rakiplere bakmadan mağlup olmadan yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.