61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, ara transfer sezonunu lideri olurken bordo-Mavililerle ilgili ilginç bilgiler de ortaya çıkıyor. Trabzonspor ile 2013 yılında adı geçen Ukraynalı oyuncu Budkovsky, “Trabzonspor’a gitmek için kendimi hazırlamıştım” dedi.
Shakthar’ın alt yapısında yetişen ve Ukrayna kulüplerinde kiralık olarak oynayan Budkovsky, 2013 yılında Trabzonspor’a tranfserinin son anda gerçekleşmediğini kaydetti.  Bordo-Mavililerin o dönem ki yönetimi ile müzakerelerin tamamlandığını ve kendisini Trabzonspor’a gitmek için hazır hissettiğini kaydeden Budkovsky, “Müzakereler normal gitti. Zihinsel olarak da ben kendimi Trabzonspor’a gitmek için hazırlandım. Ama müzakereler tam bitecekken Türk tarafı beni satın alma fikrinden vazgeçti. Nedenlerini kimse açıklamadı” dedi.
Bu sezon yine Shakthtar’dan Rusya Premier Lig ekiplerinden Anji Mahaçkale’ye kiralık olarak gönderilen 1.96 m boyunda ki 24 yaşında ki oyuncu 19 maçta 5 gol attı 2’de asist yaptı. Budkovsky, forvet bölgesinde görev alıyor...