Trabzonspor’da yaşanan sürpriz ayrılığın perde arkası da yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor...

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Teknik direktör Şota ile başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ilişkilerini kopma noktasına getiren sebeplerin hem saha içini hem de dışını kapsadığı öğrenildi. 
Buna göre Hacıosmanoğlu’na muhalif duruşuyla bilinen Faruk Özak, Hayrettin Hacısalihoğlu, Nevzat Şakar gibi eski başkan ve yöneticilerle sık sık buluşan genç antrenörün başkanın tüm mesajlarına rağmen bu tavrını koruduğu bildirildi. O yemeklerde iç dinamikler hakkında da eleştirel görüşleri paylaşmaktan kaçınmayan Şota’nın sözlerinin Hacıosmanoğlu’nun kulağına gittiği ve çok sinirlendiği belirtildi.

‘Gereğini siz yapın’

Bardağı taşıran damlalardan biri de takımın yıldızlarının Şota’ya dair tutumu oldu. 

Edinilen bilgiye göre Cardozo, Mehmet Ekici ve Özer gibi futbolcuların, “Hocanın bizim ile ilgili görüşlerini dışarıda paylaşması motivasyonumuzu ve havamızı bozuyor. Takım içinde kayrılan oyuncular olduğu izlenimi söz konusu. Ancak biz asla böyle bir şey talep etmiyoruz. Eğer bizimle ilgili böyle kaygılarınız varsa her türlü tasarrufa açığız” mesajlarının da Başkan Hacıosmanoğlu’nun kararını netleştirdiği vurgulandı.

Ancak 61saat ekibi olarak futbolcularla yaptığımız görüşmede böyle bir düşüncelerinin olmadığını ifade ederek Gürcü hocanın gidişine üzüldüklerini dile getirdiler.