61SAAT SPOR SERVİSİ-  Trabzonspor’un efsane isimlerinden Necmi Perekli Ünal Karaman ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ünal Karaman’a mutlak suretle bir tecrübeli bir yardımcı antrenör getirilmesi gerektiğini ifade eden Perekli Karaman’ın performansını da beğendiğini ifade etti.

KARAMAN’IN TARTIŞACAK ADAMI YOK

Kadırga TV’den Serkan Genç’e konuşan Perekli “2 yıldır ben Ünal Karaman’ın performansını kötü bulmuyorum. Konuları tartışacak konuları müzakere edecek yanında bir adam yok diye düşünüyorum. Menajeri var ama o konuları onunla tartışacağını sanmıyorum.

YALNIZLIK ÇEKİYOR

Bir taktik verecek bu taktiğin bir karşı taktiği var. Bu konuları mütala edecek istişare edebilecek  bir kişi yok karşısında bence onun yalnızlığını çekiyor. Hocam böyle böyle oynayacağımız maç Fenerbahçe maçı sen dur takımı çalıştır ben sana bilgi tollayayım diyecek, destek alacak bir kişinin eksikliği var.  Ünal’ın performasının yükselmemesine sebep oluyor. 

Günümüz futboluda bu şarttır, bakın Fenerbahçe’ye Galatasaray’a bu şarttır. Sistem hocam da kendini maça motive edecektir diyecek. Yanındaki adamla konuşuyorum diyorsan konuşmadığın sahada belli oluyor.

Ünal’dan daha az şey beklerdim geçen süre içerisinde daha çok şey verdi. Bu beni gelecek adına motive ediyor. Eksikleri yok değil var, bunları oto kontrolle halledir diye düşünüyorum. " ifadelerini kullandı.