61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play off maçında karşılaşacağı AEK maçı öncesi teknik direktör Ünal Karaman, Sturridge'nin durumu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

YENİ GELEN OYUNCULAR HAZIR MI? STURRİDGE HANGİ SEVİYEDE GELDİ.. 
Karaman, “Son yaptığımız müsabakan sonra ki telafi antrenmanlarında dahi Sturridge bizim anternanın yarısında özel antrenmanına ayrıldı. O noktada dahi zorlanmaları oldu. Bir profesyonel sporcunun Mayıs’ın başında son müsabakası. Oradan bu vakite dönemi aldığımızda, zihninin de epey karışık olduğu anda belli bir yorgunluğu dikkate almak lazım. Dolayısıyla oyuncumuzun yapılan testlerle hangi aşamada kullanacağımızı yeri ve zamanı geldiğinde sizlerle paylaşırız. 

KASIMPAŞA MAÇINDA Kİ ROTASYON
Kasımpaşa maçıyla ilgili dediğiniz anda. İnsanların eleştirmesini son derece doğal karşılıyorum. İnsanların ve basının söylediğine göre değil biz bildiğimiz ve inandığııza göre hareket edeceğiz. Herkes kendi yazdığında özgürdür. Biz bir tercihte bulunuruz. İşine gelen över, işine gelen yerer… 

BİRİLERİ İSTEDİ DİYE OYUNCU OYNATMAYIZ
İsim olarak baktığınızda Trabzonspor geçmiş kariyerlerinde önemli işler yapan oyuncular aldılar. Ekibin aklı ekiptekilerin aklından daha büyüktür. Ekibine gücüne inanırız. Bizi bu noktaya getiren ekibin aklı. Bu arkadaşlarımız elbette çok yetenekli. Yeri ve zamanı geldiğinde antrenman eksiklerini tamamladıklarında bize katkı önemli sağlayacaklar. Umuyor ve bekliyorum ki bu süre çok uzun olmaz. Birileri istedi diye oyuncu almayız, birileri istedi diye oyuncu oynatmayız” diye konuştu.

Ünal Karaman, AEK'nın teknik direktör değişikliğini değerlendirdi