61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında Başakşehir ile karşılaşan Trabzonspor, 1 - 0 öne geçtiği karşılaşmada 90+5’de bulduğu golle maçı 2 - 2 berabere bitirdi. Başakşehir taraftarının 2 - 1 öne geçtikten sonra 3 diye bağırırken Sörloth’un golüyle bir anda sus pus oldular. 
Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, “Oyun başında özellikle ilk 20 dakikalık bölümde bizim kalitemizi, beklentilerimizi karşılayan oyun değil. Devamında daha derli toplu Trabzonspor var. Sadece bizim için şu kötü. Kazandıktan sonra, gol attıktan sonra devamında ki pozisyonlar bize acı olarak dönüyor. Biraz daha sakin olsak, kısa pas indirsek, zamanla hatası gibi değerlendirilebilir. Pardon gibi pozisyon olmuyor. 
Genç oyuncularımız var. Niyetlerimiz iyi.. Tecrübeli oyuncularımızın sahiplenmesi var Bu şekilde götüreceğiz. Bu oyuncuların maçı kaybetse dahi benim nazarımda çok kıymetli ve değerliler. Hç biri kaçak yapmıyor. Hepsi mücadelenin içinde. Bazen yetmiyor. Bazen kaliteniz, tecrübeniz yetmiyor. Böyle böyle bu oyuncularımızı kazanacağız camiamıza hizmet edeceğiz” dedi. 

İNSAN OLARAK ONLARA ÜZÜLÜYORUM
Karaman, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bizim yaşadığımız hiç kimse yaşamamıştır. Herkes belli kadro derinliğine sahip. Mazeret üretmenin mantısı yok. Mazeretlerin arkasına sığınacak pozisyonda insanlar değiliz. Genç oyuncularımız var. Sahaya koyduğunuz oyuncular 21 - 22 yaşında. oyuncularımın gösterdiği üstün mücadeleden memnunum. Kaybettiğimiz rahatsızlık yaşayan oyuncularım var. İnsan olarak onlara üzülüyorum. Ter paylaşımı yapamamalarına üzülüyorum. Bunlar futbolun içinde şeyler. Bütün takımlara sakatsız sezon, sağlıklı sezon diliyorum” dedi.