61SAAT SPOR SERVİSİ

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, maçın uzama dakikalarına dikkat çekerek, "101 dakika. 1 dakika daha oynadık. Maç öncesinde söylemedik ama Bursaspor gerçekten çok iyi takım. Ligde ki puanda bulundukları takım kendi kaliteleriyle örtüşmüyor. Samet hoca gerçekten Mesut hocaya iyi takım bıraktı. Maalesef kendi ürettiklerinin karşılığını alamayan görüntüde oldular. Biz bunu biliyorduk. İlk yarıda çok zorlandık. 2. bölge açısından çıkartmama adına çalıştılar. İkinci yarı tabiki oyunun kontrolü daha fazla bizde. Daha fazla pozisyon üretme şansımız oldu. Bu bizim açımızdan artıydı. Böyle zor deplasmanda ihtiyacı olan takımı yenerek evimize dönmek bizi mutlu etti” dedi. 

BİZ BUNU BAŞARDIK
 Ligde kolay takım olmadığına dikkat çeken Karaman, "Ligde kolay takım yok. Herkes herkese karşı futbol oynamaya gayret gösteriyor. Yani teknik parametlereleri alıyorsunuz. Artık ligin sonlarına doğru geldiğimiz bu anlarda hiç kimse size futbol oynatmayacaktır. Herkesin hedefi var. Hiç bir takımın koptuğun söyleyemeyiz. alt tarafa baktığınızda herkesin matematiksel olarak kurtulma şansları var ki bir birleriyle oynayacakları maçlar var. Her iki takım içinde zor hale getiriyor. Bu zorluğu aşan, psikolojik üstünlük sağlayan sahadan mutlu ayrılıyor. Biz bunu başardık” ifadelerini kullandı. 

SOSA’YA KIRMIZI KART
 Sosa’ya ilk olarak çıkan kırmızı kart ardından Bülent Yıldırım’ın durumu düzelterek sarıya çevirmesi ile ilgil de konuşan Karaman, "Kabul edilebilir bir şey değil. Normal şartlarda faul bize olmalıydı Biz o şekilde gördük. Birde üstüne üstlük kırmızı çıkınca yanlış bir ifade mi kullandı.. Kabul edilebilir bir şey değil. Allah’tan Bülent hoca farkına vardı. Bir hayli şaşırmış ve üzülmüştük” diye konuştu.