61SAAT HABER SERVİSİ -

GÖRECEĞİMİZİ GÖRDÜK

Biz göreceğimiz gördük. Lig öncesi oynayacağımız önemli bir maçtı. Daha önceki görüşmelerimzde de ifade ettim, uzun bir kamp dönemi içeriside son derecede ciddi çalıştık. Bu yorgunlukar bizi lig boyu taşıyacak yorgunluklar.

ZAMANLA DAHA İYİ OLACAKTIR

Ben göreceğimi gördüm iyi bir resim lig öncesi. Umutlandık tabi ki eksikler var aramızda yeni katılanlar var. Dün sabah ilk defa birlikte çalışma imkanı bulan arkadaşlar var. Tabi ki zamanla daha iyi olacaktır. Umuyorum ki iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.

TOURE ve HOSSEİNİ

İzleyen arkadaşlarımız biraz hassas izlediler. Her ne kadar isimsiz oyuncular, sansasyonel gibi görünmeseler de, formamız güzel forma içini dolduracak kalitede insanlar aramak adına ağırdan hareket ettiler, fayda sağlayacaklarını umut ediyorum, zaten gelir gelmez o sıcaklığı da hissetirdiler. Lig zor, uzun bu yolda hepsinin gücüne hem beyin hem fizik oalrak ihtiyacımız var 

TARAFTAR BAZI ŞEYLERİ BİZDEN BEKLEMESİN

Sadece İstanbul değil, tüm taraftara mesaj olsun bu sene onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç var artık onlar da sevincin hüzünün ne olursa olsun çok yoğun yaşıyorlar. Bu sene zorluklar içerisinde bi Trabzonspor vardı. Bunlar yönetim ve futbolcudan farklı düşünmüyorlar.

Bazı şeyleri bizden beklemesinler o inancı direnci göstersinler şundan emin olsunlar ki burda hem futbolcu hem yönetim samimi olarak mücadele ediyorlar onlar da samimi olarak bizi desteklesinler umuyorum ki güzel olacaktır.