UĞURCAN’IN PERFORMANSI
 Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, maç sonunda yapılan basın toplantısında Uğurcan, Sosa ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile ilgili konuştu. 
Karaman, "Uğurcan a geçen sene Fenerbahçe maçında forma vermiştik. Bugün Uğurcan iyi oynadı iyi maç çıkardı. Koray bugün sahne aldı. İnşallah oynaya oynaya gelişecekler. 

SOSA VE EMRE’DE DAMITILMIŞ FUTBOL AKLI
 Emre”de, Sosa da çok deneyimli oyuncular. Çok şeyler yaşadılar. İkisi de bugün şapka çıkarılacak performans sergiledi. Sosa saha da basmadık yer bırakmadı Emre o yaşında takımı yönetti
İkisinin mücadelesini tebrik ediyorum. İkisinde de damıtılmış bir futbol aklı var” dedi. 

İKİ CAMİADA DA KIRGINLIKLAR VAR
 Karaman, sözlerine şu şekilde devam etti: 
"Bir şeylerin değişmesi lazım sonuçta spor yapıyoruz. Bir şeyler yaşandı iki camia için de kırgınlıklar yaşandı. Uygun olan en makul bir sonra rakiple mücadele ediyoruz. Sırtındaki rengi ne olursa olsun bunu yapıyoruz. Hakem de dahil olmak üzere ruhuna yakışır bir durum bekleriz. Biz yine bildiğimiz inandığımız doğruları yapmaya çalışıyoruz. Biz saha içinde ve dışında doğruları yapmaya çalışacağız.

BEN BİRİLİRE GİBİ BEN OLACAĞIM DEMEM
 Trabzonspor geçen sene borç ödeyerek yarıştı. Bu sene de bir bütünlük oluştu. Ben birileri gibi ben olacağım(şampiyon) demem o syagı bizi bir yere taşıyacak bunu sezon sonu göreceğiz lig bittiği anda bir duruşla bulunduğum yeri kabul edeceğim”