Toroğlu şu ifadelere yer verdi;

Ömer Bayram'ın Pereira'ya yaptığı hareket sarı kart"

Ömer Bayram'ın Pereira'ya yaptığı hareket sarı kart. Hakem doğrusunu yaptı. Eğer küfür varsa o ayrı. Ama Ömer çok saçma iş yaptı orada. Okkalı bir tokat atsa atılırdı. Yağmurun etkisiyle saha baya ağırlaştı. Bu maçta gol olur. Şu an iki takım oynaşıyor. Beraberlik iki tarafı üzmez. Ama pozisyon olacak ve gol olacak. Trabzon daha garanti oynuyor. Galatasaray zaten gidemiyor. İki kalecinin de çıkardığı önemli bir pozisyon yok. Ali Palabıyık iyi idare etti ilk yarıyı.

"Sosa'ya markaj da zordur"

Sosa'ya markaj da zordur. Çünkü çok geriden gelip top alıyor. İleriden alsa markaja girebilir. Belhanda defansta yapmıyor gölge gibi geziyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Trabzon 60. dakikadan sonra ayakta kalacak ama Galatasaray ne yapacak? 60'tan sonra işin rengi değişecek. Sörloth'un yanına birisi lazım. Birisi girerse maç daha farklı olur. 

"Adem büyük takımı kurtaracak topçu değil"

Ekuban hazır mı onu merak ediyorum. Tam hazır olmasa çıkarmazdı kenara. Ha maçsızdır o ayrı olay. İki tane üst düzey yedek oyuncu var Trabzonspor'un yedek kulübesinde. Şu ana kadar değişiklik olmadı. Galatasaray'da bir plan yok. Şu an onların forveti kim? Adem. Sol kanat kim Ömer. Sezon başında bunlar banko oynayacak der miydin? Değil... Ha iyi yedek olurlar ses çıkarmazlar. Galatasaray şampiyonluğa gidecek bu ikisi 11 oynayacak adam değiller. Adem bu kadar. Bildiğimiz futbolcu. Büyük takımı kurtaracak topçu değil. (İlk yarı yorumları son)

''Maç bitmiş Sörloth soruluyor''

Trabzonspor - Galatasaray maçı bitmiş Sörloth soruluyor. Adam 1.5 sene kalacak, bu nasıl soru. Bazıları soru sormayı bilmiyor. Teknikten, taktikten bahset. 2 yıllık sözleşmesi. Şimdi niye konuşulsun? Futbolcu geliyor 34 yaşına, ne yapacaksınız diyince yönetici 4 sene anlaşma yapılıyor ve ücret artırılıyor. Bizim arkadaşlar da buna alışkın herhalde.

''Oradan dönen top gol oldu''

Antrenör kadar futbolcu psikolojisi de var ama teknik adam çıkacak takıma bir şok yapacak. Dakika 86, Trabzonspor üçe üç gidiyor. Sörloth topun sahibi, araya atacak Nwakaeme de kendisi vuracak ya da pas çıkaracak. Yardımcı hakem karşıda, sen büyük takımda oynuyorsan o bayrağın gerisinde dur. Oradan dönen top gol oldu.

''Ünal Karaman Nwakaeme’nin altında ezildi''

Ünal Karaman Nwakaeme’nin altında ezildi bugün. İyi işler yaptı ama al oyundan. 60. dakikada alması lazımdı oyundan Nwakaeme’yi. Oyuncuya da kötülük yaptı. Fatih Terim Muslera ile görüş alışverişi yaptı. Kaleci geliyor tartışıyorlar. Güzel bir olay. Ne konuştuklarını merak ettim açıkçası.

''Trabzonspor dayanmaya başladı''

Trabzonspor’da topu en iyi Sosa kullanıyor. Ben onu ceza alanı içerisinde gördüm onu orada kullanmayacaksın. Onun orta sahada olması ve top dağıtması lazım. Teknik taktik tamam da, Galatasaray ikinci yarı hücum etmeye, Trabzonspor dayanmaya başladı. Bizim takımlarımız Avrupa’da neden fiyasko, bu maçın kalitesinden belli. Seyirci ve bizi aldatıyorlar.