Deneyimli çalıştırıcı "Uyum sürecini ne kadar çabuk aşarsak lige o kadar dengeli ve güçlü gireriz. Yeniler ve eskiler daha çabuk kaynaşır" ifadelerini kullandı.

ÖDEMELER GERÇEKLEŞTİ
Sezon bitmeden futbolcuların içeride bulunan 6 aylık maaşlarının 3 ayını yatıran yönetim, teknik heyete de ödeme gerçekleştirdi. Bordo-mavili yönetim, sponsorluktan gelecek parayla oyuncular ve teknik heyete olan borcun tamamını kapatacak.

YENİ GÖZDE MUHAMMET
Altyapı hamlesini sürdüren Trabzonspor'da gözler Muhammet Akpınar'a çevrildi. U-17'de oynayan genç isim, Milli Takımlar dahil tüm alt yaş kategorilerinde 88 gole ulaştı. Bu sezon da 18 golle krallık tacını taktı. Kısa sürede A Takıma yükselmesi bekleniyor.

MUSA İÇİN İLK YOKLAMA
ORTA sahasını güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un Musa Çağıran ile ilgilendiği iddia edildi. 26 yaşındaki futbolcu geçen sezonu Rizespor'da kiralık olarak geçirmişti. Osmanlıspor ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Musa ile ilk görüşmenin gerçekleştiği ve tecrübeli futbolcunun sıcak baktığı ifade edildi.

4 TEMMUZ'DA STARTI VERECEK
Fırtına, Avrupa Ligi'ne 3. ön elemeden başlayacak. Sezonun ilk resmi maçını 8 Ağustos'ta oynayacağı için kamp da erken start alacak. Trabzonspor'un 4 Temmuz'da yeni sezon hazırlıkları için kampa gireceği öğrenildi.