Aspor’da canlı yayına bağlanan Zeki Uzundurukan, “İtalyan ligi Seri A’nın Antalya’da oynanması gündeme geldi. İtalyanlar düşünüyor dedik. Antalya’nın 3 büyük stadı var. 200 idman sahası var, 628 yatak kapasiteli lüks otel var. Futbol anlamında müthiş imkanları var. Ama şunu unutmayalım..

Bizim TFF’de Antalya’yı gündeme getirecek dedim. Ama Haziran açıynad ilgi oynatamayıp Temmuz’a sarkarsa, Antalya’da 40 - 45 derece sıcaklık var. Bir futbolcu 5 dakika sahada koşamaz. Futbol Federasyonun gündeminde 3 şehir daha var. Bu şehirler hangileri biliyor musunuz? Eğer Temmuz ayı içinde oynanacaksa, Akam saatlerinde hava sıcaklığının düştüğü 3 şehir gündeme geldi. Özellikle iki şehir gündeme geldi.

Trabzon, Rize.. Ve Samsun.. Burada da oynanması gündeme geldi. Temmuz’da olursa Karadeniz, Haziran ayı başında sahalara dönülürse Antalya ciddi anlamda favori. Temmuz’a sarkarsa, Trabzon, Rize ve Samsun illeri düşünülüyor TFF tarafından. Temmuz ayında hava şartlarından dolayı..

Karadeniz deniz keranıda statlar var.. Gündeme gelen 2 şehir daha var. Bolu ve Bursa.. Bolu ve Bursa yakınlık açısından da yakın değiller hem Bolu, hem de Bursa, bir anda ligin hafta sonu maçlarını kaldıracak kapasitede değil.. Seyirci olmayacak. Seyirci mümkün değil.. ” Dedi.