61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligde, Trabzonspor – Galatasaray’a hakem Deniz Ateş Bitnel’in taraflı kararları ile 2 – 1 mağlup oldu. Bordo-Mavililer Bitnel, tarafından resmen doğranırken 4 kırmızı kart ve bir de uyduruk penaltıyla mağlup oldu.  Bordo-Mavililerin Başkanı Muharrem Usta’dan, maçın hakemi Bitnel’e sert ifadeler geldi.

Deniz Ateş Bitnel’in hakemlik mesleğini bırakması gerektiğini ifade eden Usta, “FİFA Kokartlı hakemimiz.. Deniz Ateş Bitnel.. Sen bundan sonra ne işi yapıyorsan yap. Fitnes merkeziniz varsa git oraya iş yap. Senin hakemliğin bitti. Yarından itibaren Fitnes hocasısın git orada işini yap.  Bu hakemin böyle bir hakemin böyle bir operasyona sunulmasının arkasında ki iklimi sorgulamak lazım. Deniz Ateş Bitnel, sorun sen değilsin. Asla sen değilsin. Keşke öyle olsa..” dedi.

Usta, “Deniz Ateş, Ah Bitnel.. Keşke sorun sen olsaydın. Ne kadar kolaydı çözmek. Keşke bu durumlarda olmasaydın. Sana asla üzülmüyorum. Yaptıklarında muhasebeleşmen için vicdanınla baş başa bırakıyorum. Bizim senle sorumuz yok. Sen sadece burada figürsün” diye konuştu…