Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, söylentilere noktayı koydu.  Usta, "Kimse bizden teknik direktör değiştirmemizi beklemesin" dedi.

Trabzonspor'da alınan kötü sonuçlar nedeniyle camiadan yükselen eleştiriler karşısında Başkan Muharrem Usta sessizliğini bozdu.

Yaşanan kötü sonuçları kabullenmelerinin mümkün olmadığını söyleyen Usta, "Ancak sezon başında bazı aksaklıkların yaşanacağını bekliyorduk. Bunlar olabilir. Kısa zamanda toparlanacağız " dedi.
"Hocamızın arkasındayız, başarısı istikrardan geçiyor"

Muharrem Usta, "Yeni bir takımız ve bunun dışında da bir çok sıkıntıyla boğuşuyoruz. Tabi ki, iyi gitmeyen şeyler olacak ama kimse de bizden teknik direktör değişikliği yapmamızı beklemesin" şeklinde konuştu.

Ersun Yanal'ın sonuna kadar arkasında olduklarına dikkat çeken Muharrem Usta, "Geçmişte hocaları, futbolcuları ve yönetimleri gönderdik de ne oldu? Daha da kötüye gidildi. Trabzonspor'un başarısı istikrardan geçiyor ve biz de bunu ne pahasına olursa olsun yapacağız" dedi.

Camiadan destek isteyen Trabzonspor Başkanı, önlerinde aydınlık günlerin olduğunu ve geçiş dönemini atlattıktan sonra arzulanan başarının da geleceğini kaydetti.

Beşiktaş'ın "Feda" sezonundan örnek veren Usta, kendilerinin Trabzonspor'u devraldıklarında ki durumun o günkü Beşiktaş'ın durumundan çok daha kötü olduğunu bildirdi.

"Devre arasında transfer yapılacak"

Transfere de değinen Muharrem Usta, devre arasında eksik gördükleri yerlere mutlaka adam alacaklarını, bunun çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

Akyazı Stadı için acele edilmeyecek


Usta, Akyazı'daki stadyumun artık sonuna gelindiğini ve çok kısa sürede devralacaklarını, ancak tam hazır olmadan oraya geçmek istemediklerini sözlerine ekledi.