61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzonspor Olağanüstü Kongresine kısa bir süre kala başkan adayları da çalışmalarına hızla devam ediyor. Trabzonspor’da hiçbir olağanüstü ve olağan genel kurulda yaşanmayanlar bu genel kurulda ise yaşandı. Neredeyse bir siyasi seçim havasında giden genel kurul sürecinde başkan adayları Trabzon’da hemen hemen bütün STK’ları ziyaret ederek sokakta vatandaşlarla da sohbet ediyor. 

STK’lara ve vatandaşlara projelerini anlatan başkan adayları genel kurulda en fazla oyu toplayarak ipi göğüslemek isterken bugün ise başkan adaylarından Muharrem Usta ile ilgili Meydan’da ki Tanjant Viyadüğüne asılan pankart büyük tepki topladı.
Kim tarafından asıldığı bilinmeyen pankart, centilmence giden seçim çalışmalarına bir anda kara leke olarak belirdi.  Yaklaşık 40 dakika asılı kalan pankart Trabzon Belediyesi ekiplerince izinsiz olduğu için kaldırıldı. Pankartı asalarla ilgili yasal işlem yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Ancak bölgede ki MOBESE kameralarından kimin astığının tespit edilebileceği kaydediliyor.

KAYNAK: 61SAAT.COM