61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanacak maçın VAR hakemi Cüneyt Çakır olarak açıklandı. Trabzonspor’un en son 2015 yılında oynanan ve bordo-mavililerin 1 – 0 kaybettiği maçı yöneten ve Cüneyt Çakır’ın bu maça atanması ise dikkat çekti. 
Galatasaray maçında yaptığı fahiş hatalarla bordo-mavililerin maçı kaybetmesini sağlayan Cüneyt Çakır, Trabzonspor camiasının büyük tepkisini çekince 3 yıldır bordo-mavililerin maçına atanmıyor. 

Ancak bu sezon VAR sisteminin gelmesiyle birlikte Cüneyt Çakır yeniden Trabzonspor’un maçlarında görev almaya başladı. 

Son olarak Erzurumspor ile 0 – 0 berabere biten karşılaşmada VAR hakemi olarak görev alan Cüneyt Çakır, bu maçta Özer’in attığı gole ve Trabzonspor’un penaltısının iptal edilmesinde etkili olmuştu. 

Cüneyt Çakır, bu sezon Fenerbahçe’nin ise Aytemiz Alanya’yı  2 – 0 yendiği karşılaşmada ve Başakşehir ile 0 – 0 berabere kaldığı karşılaşmalarda VAR hakemi olarak, Rizespor’a ise 3 – 0 yenildiği karşılaşmada hakem olarak görev yapmıştı. 

Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yer alan VAR merkezinde AVAR olarak da Yaşar Kemal Uğurlu ve Mustafa Emre Eyisoy yer alacak.