61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takımda istemediği Colman bugün kulüp ile yollarını ayırdı.

Uzun zamandır gitmesi gündemde olan Arjantinli oyuncu için teklif gelmeyince transfer döneminin son gününde Trabzonspor, Colman ile karşılılıklı olarak sözleşme feshedildi.

Sözleşmesi 2016 tarihinde bitecek olan Colman'a fesih bedeli olarak 457 bin Euro hakediş bedeli ve 234 bin Euro erken fesih bedeli olmak üzere toplamda 700 bin Euro ödeneceği açıklandı.

Trabzonspor'un KAP'A yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Profesyonel futbolcumuz Gustavo Alejandro Colman ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 457.000.-EUR'u hakediş bedeli ve 243.000.-EUR'u erken fesih bedeli olmak üzere toplam 700.000.-EUR ödenecektir."

22 YAŞINDA GELDİ

Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda ki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan isimlerin başında gelen Colman futbola başladığı Chacarita'dan Belçika takımlarından Beerschot'a transfer olmuştu.

'OĞLUNUN OKUL BAHANESİ'

Belçika takımında 1 sene futbol oynayan Colman, 2008-2009 sezonunda Trabzonspor'a imzayı attı. Trabzon'da 7 senedir futbol oynayan Arjantinli oyuncu Trabzon'a geldiği ilk yıllarda doğan çocuğunun okula başlaması üzerine Trabzon'dan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti.

Oğlunun okulunu bahane ederek Trabzonspor'dan ayrılmak istemesi dedikodusu güncelliğini korurken Colman'ın Trabzonspor'da sergilediği performansı ile taraftarların sevilen isimlerin biri olmayı başardı.