Son üç maçtır galibiyet yüzü göremeyen bordo-mavililer ligin alt sıralarında gezen takımı Akhisar Belediyespor'u kendi sahasında 3-1'lik net gibi gözüken bir skorla yendi.
Yendi yenmesine fakat bu galibiyete rağmen futbolun samimi okuyucularını tatmin edemedi dersek yanlış olmaz.
Şunu iyice kafalarda tutmak gerekir ki futbol 6 dakikadan ibaret değildir.
Neden derseniz, iyice hafızalarınızı yokladığınızda ilk altı dakikada iki gol bulup futbolda olması gereken tüm güzellikleri ortaya koyan Trabzonspor, ne yazık ki ikinci golden sonra sahada gezindi. Kendisine gelip kafayı kumdan çıkarması için rakibinin adeta tokadını beklediler diyebiliriz.
Düşünebiliyor musunuz, ikinci yarının ilk dakikalarında misafir takımın bir gol daha yakalayıp beraberliğe ulaşması işten bile değildi.

Adrian "Ohhh" dedirtti
Dua edelim ki gününde ve sahanın da en iyisi olan Adrian bir kontratakta yine attığı ilk gole nazire edercesine güzel ve ustaca bir vuruşla kulübesindeki insanlara bir "Ohhh be" dedirten golü attı.
Şimdi takım 3 gol atıp 3 puan aldı diye sakın havalara girmeyin. Zira biraz kendinde olan bir deplasman takımı Trabzon'u tekrar sahadan başı eğik dışarı çıkartabilirdi.
Akhisar'ın attığı golü bir kenara bırakın, kaçırdığı pozisyonların muhasebesini yaptığınızda haklılığımızı anlarsınız.
Sakın "Yahu üç gol atıp üç puan aldık daha ne istiyorsunuz?" demeyin. Biz eleştirimizi iyi günde de yaparak takımımızı sevip ona yol göstermeye çalıştığımızı söyleyelim.
Altı dakikada iki gol yemesine rağmen disiplinden kopmayan Akhisar'ı da kutlarım