HTSpor'un haberine göre ; Sağ ayak çapraz bağları kopan ve uzun bir süre formasından uzak kalan Slovak oyuncunun sakatlık geçirdiği ayağına yaptırdığı dövme ise dikkatlerden kaçmadı.


Deneme

Melek figürünu ayağına dövme olarak yaptıran Vittek'in bu hareketi "Vittek'imelekler koruyor" yorumlarının gelmesine neden oldu. Bu arada Hollanda kampının çok verimli geçtiğini ve geçen sezonki sakatlığını tamamen atlattığını vurgulayan Vittek, "Tatil dönemi de dahil birkaç aydır çok ağır ve yoğun şekilde çalışıyorum. Gerek tedavi gerek idman olarak şu anda herhangi bir sorunumyok. Hazır durumdayım. Sakatlıkla ilgili herhangi bir sorunum yok. Onu atlattık. Resmi maçların başlamasına 4 hafta daha var. Bu süreyi de iyi kullanıp lige tamanlamıyla hazır olarak gireceğim" ifadesini kullandı.

Takımda Henrique ve Halil gibi yetenekli forvet oyuncuları olduğunu da sözlerine ekleyen Vittek, "Rekabete hazır durumdayım. O pozisyonda görev alabilmek için rekabet halinde olacağız. Belki aramıza yeni katılan arkadaşlar da olabilir. Her şeymaçlar başladığında ortaya çıkacak" dedi.