Robert Vittek, Trabzonsporlu taraftarlara umut dolu mesajlar gönderdi. Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtlayan bordo-mavili futbolcu, gelecek sezon atacağı gollerle takıma faydalı olmak istediğini dile getirdi.
Geçen sezonun büyük bölümünde tedavi gördüğünü hatırlatan Vittek uzun süren sakatlığın ardından takım arkadaşlarıyla yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başarılı futbolcu, “Önümüzdeki sezon takımımıza tam kapasiteyle faydalı olmak için sabırsızlanıyorum” dedi. Vittek henüz 14 yaşındayken Real Madrid’in kapısından döndüğünü de ifade etti. Bordo-mavili oyuncu, “Futbola yeni adım attığım zamanlarda Real Madrid’in alt yapısına yazılmak üzereyken sakatlanmış ve orada bulunma şansından mahrum kalmıştım. Ama kalbim daima Madrid’le” diye konuştu.
Vittek, 2010 Dünya Kupası’nda Slovakya ile İtalya’ya karşı oynadıkları maçı hiç unutamadığını da belirterek, “İki gol attığım o maçı 3-2 kazanarak gruptan çıkmayı başarmıştık. Kariyerimin dönüm noktası ise 21 yaşındayken ülkemden ayrılıp Nürnberg’egitmem oldu. Benim için attığım her golün ayrı bir anlam ve mutluluğu vardır fakat 2010 Dünya Kupası’nda attığım goller, özellikle İtalya maçındaki gollerimin yeri ayrı” dedi.