Volkan Demirel’den Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası şok sözler: Otobüsten alıp özür diletmesini bilirim
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Trabzonspor maçı sonrasında sert açıklamalar yaptı. Volkan Demirel, Trabzonspor'un teknik ekibinde yer alan bir isim ile ilgili "Özür dilemesini bekliyorum. Yoksa ben gider otobüsten alıp özür diletmesini bilirim" dedi. Trabzonspor Yöneticisi Özer Bayraktar ve Teknik Direktör Ünal Karaman, Volkan Demirel'in açıklamalarına yanıt verdi.


Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u konuk ettiği ve 10 kişi kaldığı maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Volkan Demirel, sert açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, beIN Sports’a yaptığı açıklamada, Trabzonspor’un teknik ekibinde yer alan bir ismin maç sonrası soyunma odası koridorlarında kendisine sataştığını belitti.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Trabzonspor görevlisi ile yaşadığı tartışma hakkında şunları söyledi:

“Maçta oynamadığım için buraya gelmemi gereksiz görenler olabilir. Bunu ben de gereksiz görüyorum. Biz kendi halimize düşmüş bir takımız… Kimse bize dil uzatamaz. Kendi derdimiz bizi ilgilendirir. Trabzonspor’un analizcisi mi tercümanı mı neyse, tam içeri giriyorum arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Kendisinden özür dilemesini rica edeceğim. Gelsin benden veya tüm camiadan özür dilesin. Yoksa ben gider otobüsten alıp özür diletmesini bilirim. Herkes haddini bilsin! Belki o doğduğundan beri burada mağlubiyet yüzü görmüyoruz. Burası Fenerbahçe… Tamam durumumuz belli ama herkes haddini bilsin!”

Volkan Demirel’in açıklamalarının ardından Trabzonspor yöneticisi Özer Bayraktar konuya ilişkin, “Kimse Trabzonspor'un otobüsüne binip kimseyi alamaz. O işler öyle kolay değil. Olayı araştırıyoruz aramızda çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÜNAL KARAMAN DA CEVAP VERDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da konu ile ilgili açıklamada bulundu. Ünal Karaman, şu açıklamayı yaptı:

“Volkan Demirel’in hangi konuda kiminle tartıştığını bilmiyorum. Volkan Demirel kime sataştı, kime laf söyledi açıkçası ilgi alanım dışında… Kulübemde hiç kimse rakibe saygısızlık yapmaz, kültürümüze uymaz. Konuyu magazin boyutuna taşımak istemiyorum. Aslanlar gibi mücadelemizi verdik. Onun dışındakiler bizim dışımızda. Ben ‘uzatma dakikalarında faul oldu, taç çizgisinden geldi’ söylüyor muyum? Volkan Demirel’in ‘tercüman’ dediği dünya iyisi biri…”