Trabzonspor’un bu akşam düzenleyeceği, “Hüseyin Avni Aker’e veda’ organizasyonuyla ilgili üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bordo-mavililerin eski futbolcusu Vugrinec, Türkiye’ye gelemiyor. 

Bu akşam Trabzon’a gelmek için vize işlemlerini yapan Davor Vugrineç, büyük şok yaşadı. Vugrineç’in vize işlemlerini gerçekleştirmeyen görevlilerinin eski futbolcuya, “Türkiye güvenli bir ülke değil. Bu nedenle senin oraya gitmene izin veremeyiz” diyerek Vugrineç’in talebini geri çevirdikleri öğrenildi. Vugrinç”in de kulüp yetkililerini telefonla arayarak durumu izah ettiği ve gelemediği için çok üzgün olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Bir diğer haber ise Szymkowiak’dan geldi. Hüseyin Avni Aker Stadında olacağı açıklanan Trabzonspor’un unutulmaz futbolcusu Miroslaw Szymkowiak’ında bugün gelememe ihtimalinin çok yüksek olduğu öğrenildi. Polonyalı futbolcu, kendisiyle daha önce yapılan görüşmede geleceğini açıklarken, dün uçak bileti ve konaklama ile ilgili kendisine ulaşmak isteyen kulüp personelinin çağrılarını yanıtsız bıraktı. Szymek’in bugün ki organizasyonda büyük ihtimalle yer alamayacağı gelen bilgiler arasında...

 

 Kuzey Ekspres