Trabzonspor'un eski basın sözcüsü  Yakup Aslan şike davası ve görev süreleri ile ilgili açıklamalarda bulundu..

İŞTE O AÇIKLAMA

İbrahim başkan ve yönetimi olarak bizlere, 2.5 yıl süre ile Trabzonspor’umuza yöneticilik yapma şerefini layık gören camiamıza sonsuz teşekkür ederim. 

Göreve geldiğimiz günden beri her türlü ulusal ve yerel baskı, aleyhte propaganda ve mahkemelerle uğraşmamıza rağmen, kulübümüzü namerde muhtaç etmemiş ve namus davası edindiğimiz şike davasından zerre kadar taviz vermemiş olmak bizim en büyük mutluluğumuzdur. Şike davasından geri adım atmayışımızın bedelini kasıtlı hakem hataları ile başarısız kılınarak ödedik. 
Ağaçtan düşmenin ne olduğunu iyi bilen bir ekibin üyesi olarak geleceğe dair bazı öneriler yapmak isterim: 
Yeni seçilen TS başkanı ve Yönetim Kurulu, içinde zerre kadar Trabzonspor sevgisi taşıyan herkesin başkanı ve yönetimidir. Bütün camiamız onların yanında durmalı ve haksız itham ve saldırılarla meşgul etmemelidir. Bizim yönetimimize reva görülen “Bu yönetim gitsin de takımın durumu ne olursa olsun” gibi yaklaşımlar mutlaka terk edilmelidir. 
Yeni yönetimin hataları olursa tabi ki yapıcı eleştiri yapacağız, ama eleştiri yaparken önerilerimizi de sunacağız ve mutlaka olumlu icraatlarını da takdir edeceğiz. 
Camiamız, kulübümüze yapılan pervasızca haksızlıkların nedeninin, bütün olamayışımızdan kaynaklandığını iyi bilmelidir.