Kafile, kalabalığın dağılması için saat 23.00'e kadar statta bekletildi. Bu sırada görevli kıyafetiyle üç kişi sahanın içinden soyunma odası koridorlarına girip Emre ve Volkan'a saldırmaya kalktı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Holigan, eğilip, Emre'nin yüzüne baktı. Emre, 'Ne bakıyorsun?' diye sordu. Holigan da 'O. çocuğu nasıl olurmuş ona bakıyorum' karşılığını verdi.

Bu sırada polis müdahale edip, holiganları etkisiz hale getirdi. Havaalanına gidiş de olaylı oldu. Şoför korkup, atılan taşlarla camları kırılan otobüsü kullanmak istemediğini yazan milliyet gazetesi, otobüs şorförünün hürriyete yapmış olduğu açıklamayı görmediğini açık açık ortaya koydu ve direk Trabzon'a yönelik haberlerin yapıldığını bir kez daha ortaya koydu.

Polis memurları direksiyona geçti. Önde futbolcuların arkada yöneticilerin bulunduğu konvoya polisler eskortluk yaptı. Yolda bir otomobil konvoyun arasına girip yöneticilerin aracına silahla nişan aldığını yazan Milliyet'in haberine göre yöneticiler, silahı görünce yere yatıp, aracın içinde siper aldı. Saldırganlar silahı ateşlemedi ve F.Bahçe kafilesi havalimanına ulaştı.

Polis kaskı taktılar

Yolda saldırı ihtimaline karşı Fenerbahçeli oyuncular polis kaskı taktı. Semih bu fotoyu twitter'dan paylaştı.