61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın "Görüşüyoruz" diye açıkladığı Yanal, yayıncı kuruluşda ki programda daha önce Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde yine sol bekte denediği Yusuf için, "Coşkusu düşük zaman zaman problem yaşayan Yusuf'ta coşkuluydu. Arkada, savunmada oynamasına rağmen o da coşkuluydu" ifadelerini kullandı.

Şansal Büyüka'nın "Şu mevcutta sol savunmada en iyisi Yusuf mudur?" sorusuna Yanal, "Haksızlık yapmayayım. Yakından görmek lazım. Yusuf çok yetenekli bir oyuncu. Önü açık olduğunda önünde açık alan bulduğunda çok önemli ir oyuncu olacağını düşünüyorum. Yusuf, kapalı alanlarda sırtı dönükken oynaması zor. Kontralarda becerisini yüksek oyuncu. Ama arkadan gelmek, bunu Caner için de aynı şeyi söylüyorum. Arkadan gelmek geniş alanı bulmak daha büyük avantaj.

Arkası dönük oynamak, kimler yapabilir Gökhan Töre stilinde çabuk dripling yapan kısa paslarla giden adamlar arkası dönük oynayabilir. Ama bek olarak önünde geniş alanlar bulduğunda süratli geniş alanı iyi kullanan orta yapabilen oyuncular olduğunda Caner Örneği, Gökhan örneği, Yusuf örneği çok büyük etkili olurlar" cevabını verdi.