61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Ersun Yanal, maç sonrası konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, bu akşam evinde Eskişehirspor'u ağırladı. Bordo-Mavililerin 4-1'lik mağlubiyetinde hakem Özgür Yankaya verdiği kararlarla yenilginin mimarı oldu. 

Böyle dağınıklık beklemiyordum. Bu dağınıklık hem takımın oyuna hem de bizim planlarımız içinde olmayacak tutumdu. Özellikle 2. golü bulduktan sonra iyice dağıldık Oyun disiplininden uzaklaştık. Belkalem'in sakatlanıp çıktıktan sonra oyun planları devam ediyordu. 2. golden sonra aşırı bir şekilde oyunun disiplini elden kaçtı. Bunun takım üzerinde yarattığı bahanelerin dışına çıkmak lazım. Hakemi bir kenara koymak lazım. Hakem bahane faktörü olmamalı. Öncelikle bizim mücadel edecek takımın oyun disiplininden kopması beni endişeye yarattı. Takımın oyun disiplini ve planları içinde olmayacak bir şey olduğunu düşünüyorum"  dedi.

Transferle ilgili gelen soruya Yanal, "Kamuoyuyla paylaşmak doğru değil. Bunu palanlayacağız. Yönetim ile paylaşacağız. Ama şu bir gerçek ki Trabzonsspor'un hedefleri hep yüksektir. Bu şekilde oynadığı maçlardan sonra eksiklerden sdaha çok tamamlayamadığı tutumlar onun gerekliliği için egirecek. Bunlar yönetimle paylaşılacak. Oyuncu gerekse bunlar yönetimle paylaşılıp önümüzde ki seneye hazırlanılacak" dedi.