Trabzonspor teknik direktörü ''Emenike ve Sow gibi'' Ndoye'yi kullanmayı planlıyor.

Sağ kanat transferi yapmak için şartları zorlayan Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın aldığı sürpriz bir kararla Dame Ndoye, Macaristan kampına katıldı. Senegalli oyuncu ile Macaristan kampına katılmadan önce bir görüşme yapan Başkan Muharrem Usta, alacağından 1 milyon Euro'luk indirim istedi. Usta, eğer bu indirimi yaparsa kendisine takımda yer olduğunu aktardı. Ndoye'nin düşünmek ve takım aramak için 1 hafta süre istediği fakat teklife de olumlu baktığı bildirildi. İndirime gitmezse sadece A2 takımında kalarak 5 milyon Euro alacak olan Ndoye'ye, bu şekilde iki sezonda hem de forma vererek 3 milyon Euro verilmesi hesaplanıyor.

MTK Budapeşte maçında oynadı

Bu arada Macaristan kampına katılan Ndoye, MTK Budapeşte maçının ikinci yarısında oynadı. İkinci yarıda Mustafa Akbaş'ın yerine oyuna giren Ndoye sol kanatta forma giydi.

Golcü kanat olacak

Ersun Yanal'ın Ndoye konusunda başkan Muharrem Usta'dan ricacı olduğu ortaya çıktı. Yanal'ın, ''elimde golcü kanat oyuncusu yok. Ndoye bizim bu eksikliğimizi giderebilir. Zor zamanlar geçirdi. Ancak bu takımın içinde ben yeniden parlayacağına inanıyorum. Sizin de şartlarınıza uyarsa Ndoye'yi takımda isterim'' sözleriyle Muharrem Usta'yı ikna ettiği öğrenildi.

Emenike ve Sow gibi

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın Ndoye'yi Fenerbahçe'de Sow ve Emenike'yi kullandığı gibi kanatta görevlendireceği ve Ndoye'nin skora
bu bölgede büyük katkı yapacağını düşündüğü belirtildi.