Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, başkanlığı döneminde en üzüldüğü olayın Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maç olduğunu ve o maç sonrası yıkıldığını söyledi. 
Duygun Yarsuvat, sarı kırmızılı kulüpte başkanlığa veda etmesine son iki gün kala Galatasaray Kulübü’nü takip eden basın mensupları ile Türk Telekom Arena Stadı’nda bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yarsuvat, "7 aylık süre içinde sizlerle bir arada olduk. Sizlere açık vermemeye çalıştım ama başarılı olamadım. Aklıma geleni söyleyen bir adamım. Bir takım olaylara sebep oldum. Bazıları haberleriyle beni ve taraftarları kızdırdılar. İki şafak vakti kaldı. Cumartesi günü sizlerle beraber başlayan macera sona erecek. Basın toplantısında yapacağım işleri açıklamıştım. Bunları gerçekleştirdiğimi göreceksiniz." diye konuştu. 

Başkanlığı döneminde ise Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası çok üzüldüğünü kaydeden Yarsuvat, "O maçtan çıkarken yıkılmıştım. En sevineceğim olay daha yaşanmadı. Onu da gelecek hafta yaşayacağız." dedi. 

Başkanlığı döneminde şike iddiaları hakkında yaptığı açıklamalara yapılan eleştirilere de Yarsuvat, "Ben şike yapılmıştır veya yapılmamıştır demedim. Ben ceza mahkemesi hukuku dersini anlatırım. Aziz Yıldırım’ın yargılandığı mahkeme yanlıştır dedim. Bunu şikeye çevirdiler. Demiş olsam derim. Şike var mı yok mu bana ait olan bir dava değil." dedi.