Vali Tuncay Sonel, Çamaş ilçesinde yaşayan ve babası vefat etmiş 4. sınıf öğrencisinin, Trabzonspor forması isteğini yerine getirdi. 

Vali Tuncay Sonel’in kendisine gönderdiği mektuba cevap veren Çamaş Şehit Yıldıray Uyun 4. sınıf öğrencisi Yaşar, mektubunda Trabzonspor forması istediğini belirtmişti.

Vali Tuncay Sonel, yetim çocuğun bu isteğini hemen Trabzonspor Kulübü yetkililerine iletti.

Trabzonspor Kulübü yetkilileri de bu isteğe karşı duyarlı davranarak, tüm futbolcular tarafından imzalanan formayı, yanında futbol topu ile birlikte 4. sınıf öğrencisine ulaştırılmak üzere Vali Tuncay Sonel’e gönderdi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel konuyla ilgil yaptığı açıklamada ”19 ilçede yetim ve öksüz evlatlarımızın isteklerinin yerine getirilmesini kaymakam arkadaşlarımız bizzat takip ediyorlar. Onlar da bizzat sahadalar. Yaşar evladımızın Trabzonsporlu futbolcuların imzaladığı forma ve beraberinde bordo mavi renkli futbol topu Çamaş İlçemize vekalet eden Çatalpınar Kaymakamımız Muhammet Kılıçaslan tarafından kendisine teslim edildi. Çocuklarımızın istekleri devletimizin ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla yerine getiriliyor. Yaşar evladımızın mutluluğuna vesile olan Trabzonspor’umuza da hassasiyetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ” ifadelerine yer verdi.