Pandemi dolaysıyla Lige verilen arayı Bursa’nın Gemlik ilçesinde ailesiyle birlikte geçiren Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü oyuncusu Hakan Yavuz, açıklamalarda bulundu.

Yavuz, şu ifadeleri kullandı: "Play-off maçlarına motive oldukları bir süreçte Covid 19 virüsünün ortaya çıkmasıyla bütün hayatlarındaki bütün dengelerin alt üst olduğu vurgulayan Hakan Yavuz, “futbol konsantre ve devamlılık arz eden bir oyun. Ciddi bir yarış içinde, yoğun tempoda sezon sonundaki hedefinize doğru motive olmuş durumdasınız.

Her şeyin mükemmel gittiği bir ortamda, ortaya çıkan ve dünyayı etkisi altına alan bir virüs hayatınızın her alanını sekteye uğratıyor. Normal yaşantınızın yayında futbol hayatınızda da ciddi belirsizlikler ortaya çıkıyor. Ben ve futbolcu arkadaşlarım bu süreci çabuk kabullenip, antrenmanlarımıza ara vermeden devam ettik. Her ne kadar birada olamasak ta kendimizi zinde tutmayı başardık” dedi.

Önlerinde 6 Lig müsabakası ve zorlu bir play-off süreci olduğunu ifade eden Hakan, “Takım arkadaşlarımızla birlikte bir üst lige çıkacağımıza dair birbirimize söz verdik. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve bizler bunu fazlasıyla hak ediyoruz. Kulübümüzün yapısı bir üst Lig için bayağı müsait. Yeni Stadımızın bitmesiyle birlikte bütün eksiklerimiz tamamlanmış olacak. Bizlerde bu coşku, heyecan ve istek olduğu sürece bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Bursa’da düzenli olarak antrenmanlarını sürdürdüğü dile getiren Hakan, “antrenmanlarımı aksatmadan her gün düzenli olarak yapıyorum. Bu zaman zaman zarfında bol bol kitap okuma fırsatı buldum. Ailemin evde olmadığı zamanlarda mutfakta yemek pişirmeye çalışıyorum. Fırsat buldukça da kentin uygun yerlerinde yürüyüş yaparak zamanım değerlendiriyorum. 15 Haziran’da Trabzon’da toplanarak antrenmanlara başlayacağız. Arkadaşlarımı ve onlarla beraber futbol oynamayı çok özledim. Ligin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum."