61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 34’üncü haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçıyla 2017-18 sezonunu kapatacak.

Bu sezon lig, kupa ve Avrupa Kupaları'na katılma noktasında hedeflerini gerçekleştiremeyen Trabzonspor, ligin 34'üncü haftasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Bordo-mavililer bu maçtan 3 puanla ayrılıp, ligi 5'inci sırada bitirmek ve bu sezon da taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Saat 18.00'de Medikal Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

5. BİTİRMEK ÖNEMLİ  

Trabzonspor’un Karabükspor’u yenmesi veya berabere kalması halinde 5. sıradaki yeri garanti olacak ve TFF’den 5.’lik primi olan 1 milyon 700 bin doları (Yaklaşık 7 milyon TL) almaya hak kazanacak. Bordo Mavililerin küme düşmesi kesinleşen Karabükspor’u yenmesi halinde ise kasasına galibiyet primi olan 640.000 dolar (Yaklaşık 2 Milyon TL)  girmiş olacak. 

Maddi açıdan oldukça zor günler geçiren Bordo Mavililer Karabükspor galibiyeti ve tribün gelirleri ile toplamda 10 milyon TL kasasına koymuş olacak.