Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, bu yıl Trabzonspor'un Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar aldığını belirterek, ''Özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, ilk kez gruplara katılmamıza rağmen iyi sonuçlar aldık. CSKA Moskova'nın İnter'i Milano da 87. dakikada attığı golle yenmesiyle son anda Şampiyonlar Ligi'ne devam etme şansımızı kaçırdık'' dedi.

Bundan sonraki hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde ilerlemek olduğunu söyleyen Yener, ''PSV Eindhoven Hollanda liginde lider durumda. Bireysel olarak çok fazla yıldız oyuncu barındırmamalarına rağmen, son derece hızlı ve takım futbolu oynayan bir ekip. Tabii ki zor maçlar oynayacağız ama bu maçlar sonrası turu geçmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Yener, bu tür maçlarda az hata yapan ve fırsatları değerlendiren takımların turu geçtiğini dile getirerek, ''Dilerim bunu başarırız. Seyirci desteği bu maçlarda çok önemli. Hüseyin Avni Aker'deki maçın yanı sıra, deplasmanda da taraftarımızı yanımızda bulacağız. Umuyorum taraftarlarımıza tur sevinci yaşatırız'' diye konuştu.