Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile berabere kalan Trabzonspor'da Genel Sekreter Hasan Yener, "Yediğimiz goldeki yan hakem Serkan Ok'un önce bayrağını kaldırması sonra bayrağı indirmesi büyük bir hakem hatası. Yanlışta olabilir, doğruda olabilir ama bayrağı kaldırdıysan indirmeyeceksin. Ya doğru kaldıracaksın, ya da kaldırmayacaksın.." dedi..

Trabzonspor taraftarı sağduyulu davrandı. Bir nöroloji uzmanı olarak bu seyircinin olgunluğu takdire şayandır. Bir Fenerbahçe-Galatsaray maçı var su banyosuyla bitti. Evet tabii ki su şişeleri ve tepkiler var. Bu maçı abartmamak gerekir...

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda çalınan Nil Karaibrahimgil'den "Organize işler" ve Tarkan'ın "Acımayacak" şarkılarının sorulmasının üzerine Hasan Yener, "Profesyoneller trafından şeçilmiş şarkılar dedi.."

Asılmış olan pankartların sorulması üzerine ise Yener, "Fenerbahçe stadında açılan panklartlar için kimse bişey demedi. Ben bunlar doğrudur demiyorum ama Fenerbahçe stadında asılan pankartlar da vardı. Biz bir kere bu tür pankartlardan dolayı ceza yedik. Bir daha istemiyoruz." dedi.

Hasan Yener konuşmalarını şu sözlerle sonlandırdı;
"Hukuku az çok bilen kişiler şunu bilirki size ne sorulduysa ona cevap vereceksin. Aziz Yıldırım'ın yaptığı, suçluluk piskolojisiyle konuları başka yerlere çekmektir."