3 Temmuz’da başlayan şike sürecinin ardından mahkeme kararının dün sonuçlanarak Fenerbahçe’nin şike yaptığının ortaya çıkmasıyla beraber Bordo-Mavililer yeni bir atağa kalktı. Trabzonspor’da yeni sezonun sloganı ‘Formamız temiz’ oldu. Hatta bu amaçla bir internet sitesi dahi kuruldu.

Trabzonspor, 3 Temmuz 2011 yılında başlayan şike sürecinden yara almadan kurtulurken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 6 yıl, bazı yöneticilerin de çeşitli hapis cezaları ile cezalandırılmasıyla Bordo-Mavili kulüp atağa kalktı.

Mahkeme kararı ile Fenerbahçe’nin şike yaptığı sabitlenirken, Trabzonspor’da da yeni sezonun yeni sloganı ‘Formamız temiz’ oldu.

Bugün forma tanıtımında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ‘Bordo-Mavi renkleri çok seviyorum. Ama bu sezon beyaz rengi de seviyorum. Çünkü formalarımız tertemiz’ dedi.
Şenol Güneş’in de konuşmasında vurgu yaptığı ‘Formamız temiz’ sloganı ile ilgili bir internet sitesi dahi kuruldu.

Trabzonspor’un, mahkeme kararı ile şike yaptığı ispatlanan Fenerbahçe’yi ince bir gönderme yaptığı internet sitesinin ismi ise ‘www.formalarimiztertemiz.com’ oldu.

Trabzonspor’un yeni sezon formalarının ve geçmiş formalarının tanıtıldığı sitede ayrıca taraftarlardan formalarıyla beraber çektirdikleri fotoğrafları da siteye yükleyebilecekleri kaydedildi.