Bordo Mavililer, TFF 1. Lig ekibi Altınordu'dan kaleci Muhammet Taha Tepe'yi kadrosuna kattığını duyurdu.
Trabzonspor'dan yapılan açıklana şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Muhammet Taha Tepe'nin, kulübümüze transferi konusunda, Altınordu A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Altınordu A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak, 2.383.000.-TL ödenecektir.

Ayrıca, Altınordu A.Ş.'ye; Futbolcunun, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesi devam ederken, üçüncü bir kulübe kesin transferi halinde, Altınordu A.Ş.'ye ödenen tüm ücretlerin düşülmesi sonrası kalan tutarın %20'si ödenecektir.

TAHA TEPE'DEN İLK AÇIKLAMA

Transferin ardından açıklama yapan genç kaleci "Sapanca’dan 13 yaşında bir çocuk olarak geldiğim Altınordu’dan 19 yaşında genç olarak ayrılıyorum. Bu süreçte, her zaman bana varlığıyla güç veren aileme, bir çocuğu futbolcuya dönüştüren antrenörlerime, bize gözü gibi bakan kulüp emektarlarına,   7 yılımı geçirdiğim takım arkadaşlarıma, 13 bin çocuklu başkanım Seyit Özkan’a minnet borçluyum. 19 yaşında bir genç, bu borcu nasıl öder bilmiyorum. Kalbimin bir tarafı hep burası için çarpacak. Ve şimdi artık yepyeni bir dönem başlıyor önümde. Çok mutluyum. Türkiye’nin en köklü ve en büyük camiası Trabzonspor formasını onurlu bir şekilde taşıyacağıma söz veriyorum. " ifadelerini kullandı.