-Emre Güral-

Patlama yapabilir


İdmanlarda en çok ön plana çıkan özelliği, toplara çok sert ve düzgün bir şekilde vurması oldu. Ayrıca uzun boyuna rağmen son derece dengeli bir forvet. Bucaspor’a oranla daha ağır antrenmanlar yaparak sezona hazırlanacak. Formayı kapmak için Halil, Vittek ve Henrique’yle yarışacak. Şans bulursa patlama yapabilir.

-Soner Aydoğdu-

İkinci Selçuk olabilir


Trabzon’da sürdürülen çalışmaların ilk etabında oldukça iyi bir görüntü çizdi. Şenol Güneş’ten en çok ‘aferin’ alan isimlerin başında geldi. Top tekniği yüksek, hareketli bir oyuncu görünümünde. Çift yönlü oynuyor. Hücum gücü daha yüksek. Savunmasını da geliştirirse, Türk futbolu ikinci bir Selçuk İnan kazanabilir.

-Sol Bamba
-

Oyun kurucu stoper!


Fildişili futbolcu, soğukkanlı, atletik ve yüksek toplarda oldukça başarılı bir görüntü çizdi. En önemli artısı ise savunma oyuncularında çok az görülen bir özellik olan oyun kurma başarısı. Top kullanma özelliği yüksek bir stoper. Ancak çabuk forvetler karşısında zorlanabileceğini de gösterdi.

-Yasin Öztekin
-

Kanatlar ondan sorulur


Her iki ayağını da çok iyi kullanıyor ve iki kanatta da çok etkili. Bu özelliğiyle Güneş’in jokeri olmaya aday. Antrenmanlarda en çok dikkat çeken özellikleri hırsı ve yüksek top tekniği oldu. Oyun sitiliyle Engin Baytar’a benzetiliyor. Tempolu oyunu sevmesi ve fizik kapasitesinin yüksek olması da en önemli artılarından.