Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi öncülüğünde başlatılan forma kampanyasına, büyük destek geldi. Trabzonspor’un 52. kuruluş yıldönümüne denk getirilen etkinlikte çok sayıda forma alınarak Trabzonspor’a destek olundu. Akyazı Stadındaki TS Club mağazasında düzenlenen programda, Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit Alp, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Sebat Sürücü Kursu Kurucusu Aydın Özkurt, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Muzaffer Aydın, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri Hayrullah Baytar, Hüseyin Canım, İl Tarım Müdür Yardımcısı Süleyman Boz, İşadamları Nevzat Arslan, Engin Çakır ve gönüllüler katıldı.
Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, ‘Bir forma al takımına sahip çık’ diyerek, “Bugün burada güzel bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyoruz. Yeşilay olarak öncelikli hedefimiz bağımlılıktan uzaklaşmak için vatandaşları yeteneklerine göre mutlaka ve mutlaka farklı alanlara yönlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Sporda bunun en önemli dallarından birisidir. Trabzonspor bizim en büyük değerimizdir. 2 Ağustos Trabzonspor’umuzun kuruluşu dolayısı ile bu etkinliği düzenledik. Yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz sağlıklı nesil üzerine olmalı. Spor bağımlılıktan uzak olmak için en önemli etkenlerden birisidir” dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit Alp, Türkiye Yeşilay Cemiyetine Trabzonspor’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Yeşilay, topluma hizmet eden bir kuruluştur. Bugün de şehrimizin marka değeri kulübümüze forma desteği çıkıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Şehrimizin medarı iftiharı Trabzonspor’umuzun 52. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu özel ve anlamlı günde Yeşilay güzel bir etkinlik yaptı. Başkan Köksal Bey ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Temiz futbolun simgesi olan şanlı kulübümüzün kurucularından vefat edenleri rahmetle anıyoruz. Bu sezonun ismini alan Cemil Usta’yı da rahmetle anıyoruz. Trabzonlular bir ve beraber olduğunda aşamayacakları bir engel yoktur. Buna yürekten inanıyorum. öyle bir zamanı yakaladık. Çeşitli badireler de atlattık. Şu anda Trabzonspor güzel bir hava yakaladı. Şehirde her kesim kulübün yanında. Bu sene o senedir” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından Yeşilay ekibi TS Club’dan formaları alarak takıma destek oldular.