TRANSFER GEREKLİLİĞİ:

Trabzonspor'un kalesi emin ellere emanet. Senelerdir ortaya koyduğu üst düzey performanslarla kalenin hakkını veren Onur Kıvrak'ın arkasında bekleyen Zeki Ayvaz da kötü bir kaleci değil.

Hatta bordo mavili ekibin kalesi o kadar emin ellerdeydi ki takımın kaptanlarından Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi sorun dahi olmadı. Üstelik bu kalecilerin tamamı da yerli olduklarından dolayı Fırtına kaleci mevkisinde oldukça rahat.

KİMLER ALINABİLİR?

TRANSFER GEREKLİLİĞİ:   

Fırtına'nın savunması kartlar, sakatlıklar ve yabancı sınırına sıklıkla takılmayı başarıyor. Bu sebeple gerçekten takviye şart. Eldeki oyuncular da kötü isimler olmasa da kadroda derinlik ve savunmada lider oyuncu eksikliği dikkat çekiyor.

KİMLER ALINABİLİR?

Joleon Lescott - Manchester City
Ahmet Yılmaz Çalık - Gençlerbirliği
Veysel Sarı - Eskişehirspor




TRANSFER GEREKLİLİĞİ:    

Orta sahası güçlü ve istekli oyunculardan oluşan Trabzonspor'da bununla birlikte alternatif sayısı az ve Malouda ile Olcan'ın yokluğunda Fırtına'da oyun sistemi de büyük oranda çöküyor. Bu bölgeye takviye şart gibi gözüküyor.

KİMLER ALINABİLİR?

Engin Baytar - Galatasaray
Ömer Bayram - Kayserispor
Mohammed Sissoko - PSG



TRANSFER GEREKLİLİĞİ:

Bu sezon Henrique ile Avrupa'da gol atmaya doyamayan Trabzonspor, ne yazık ki Süper Lig'de aynı istatistikleri yakalayamıyor. Fırtına'ya yerli ve yabancı hücumcu takviyesi kesinlikle şart!

KİMLER ALINABİLİR?

Cenk Tosun - Gaziantepspor
Emmanuel Adebayor - Tottenham
Dimitar Berbatov - Fulham
Mevlüt Erdinç - Saint-Etienne
Asamoah Gyan - Al Ain