2-2’lik G.Saray maçının ardından Metris’e giden Kocaman, “Çok üstümüze geliyorlar. Artık dayanacak gücüm kalmadı, bırakmak istiyorum” diyerek Aziz Yıldırım’a dert yanar..

Başkanın “Ben buradan herkesle mücadele ederken sen ne diyorsun. Bu durumda gideceksen yolun açık olsun” cümlesiyle dağılan Aykut hoca, boş mukaveleye imza atar.

YAŞADIĞI tüm olumsuzluklara rağmen sezonun son 2 maçına 2 kupa hedefiyle girmeyi başaran F.Bahçe’de bu süreç hiç de zor atlatılmadı. Sezon başında Şampiyonlar Ligi’nden elenilmesinin ardından takımı resmen dağılan sarı-lacivertlilerde, herkes taşın altına elini sokarak takımı bugünlere getirdi.

-PEKİ hiç mi kriz anları yaşanmadı? Veya insanların dolma noktasına geldiği.. Tabii ki de oldu. Ama en ağır krizleri birlikte atlattı F.Bahçe.. İsterseniz şimdi bununla ilgili en çarpıcı detayı sizlere aktaralım.

-KADIKÖY’DE oynanan 2-2’lik F.Bahçe-G.Saray maçından sonra. Takımı yanlış oynattığı konuşulan Aykut Kocaman, ağır bir dille eleştirilir.. Artık Kocaman tartışılan bir isim olmuş ve baskılar da çığ gibi üstüne gelmektedir. Bu sırada Aykut hoca, Metris Cezaevi’ne, başkan Aziz Yıldırım’ı ziyarete gider. 3-5 dakika sohbet ettikten sonra Yıldırım, Kocaman’a, “Hoca senin bir sıkıntın var sanırım; söyle rahatlarsın” der.

-KOCAMAN da önce susar ama daha sonra başlar anlatmaya: “Başkanım çok zor günler geçiriyoruz, çok üstümüze geliyorlar.. Artık dayanacak gücüm de kalmadı. Siz de müsade ederseniz ben bırakmak istiyorum” der. Bunun üzerine Aziz Yıldırım oturduğu sandalyeye yaslanarak, hiç beklenmedik bir cümleyle, Aykut Kocaman’ın görevine 4 elle sarılmasına neden olur: “Bak Aykut Hoca.. Ben ne durumdayım ve nerede olduğumu görüyorsun. Ben buradan herkesle mücadele ederken sen dayanamıyorum diyorsun. Ben bu durumdayken, bu hâldeyken, eğer sen bırakıp gideceksen, sana söyleyeceğim tek sözüm, ‘Güle güle, yolun açık olsun’” -BU sözler üzerine Kocaman duygulanır. Çünkü onun kitabında da bu durumda gitmek yoktur ve her şeyi tekrar düşünerek, gözleri dolu dolu “Haklısın başkanım, mücadeleye devam edeceğim. Ne istiyorsan onu söyle yapayım” der.

‘PARA ASLA KONUŞMAM’

AYKUT Kocaman bu görüşmeden sonra pazarlık yapmadan 3 seneliğine boş mukaveleye imza atar. Kocaman giderken Aziz Yıldırım, “Ali seni bekliyor, parasını pulunu konuşursun” der ama bu kez cevabın ‘kralı’ Kocaman’dan gelir: “Başkamım ben F.Bahçe yöneticisiyle pazarlık yapmam. Boş mukaveleye imza atatım, takdir yönetim kuruluundur.” Ve Kocaman bunların üzerine yaklaşık 2 ay önce F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalar..