61SAAT SPOR SERVİSİ

Futbolun Süperleri ödül töreninde Yılın Süper 11'i belli oldu.

Buna göre: 

▪Yılın Kalecisi: Mert Günok
▪Yılın Defansı: Epureanu
▪Yılın Orta Sahası: Visca
▪Yılın Forveti: Burak Yılmaz
▪Yılın Yükselen Yıldızı: Dorukhan Toköz
▪Yılın En Güzel Golü: Hasan Ali Kaldırım
▪Yılın Teknik Direktörü: Abdullah Avcı 

Mert Günok, Gökhan Gönül ,  Vida,  Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Dorukhan Toköz, Visca, Adem Ljajic, Trezeguet, Burak Yılmaz

Beinsport tarafından düzenlenen ödül töreninde Yılın Süper 11'inde kötü performanslarıyla düşüş yaşayan Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Ljajic, Dorukhan gibi isimlerin yer alması tepki çekti.

Spor Toto Süper Lig’in tüm kesimler tarafından en iyi takımı olarak gösterilen Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Novak, Pereira ve Ünal Karaman gibi isimler yer almadı. Yaşanan bu durum büyük tepkiyle karşılandı. Açıklanan kadroda şampiyonluğun en güçlü adaylarından Galatasaray’dan da hiç oyuncunun yer almaması dikkat çekti.

34 yaşındaki Gökhan Gönül, takımını küme hattında bulunan ve eleştirilerin odağındaki Fenerbahçe’den Hasan Ali, son 3 maç iyi futbol oynayan Ljajic ve inişli çıkışlı futbol oynayan Dorukhan ödüle layık gösterildi.

Yaşanan bu gelişme üzerine taraftarlar "Bazı şeyler yok sayınca yok olmuyor” bilin istedim.., Demek ki bu çocuklar golleri sadece futbol sahaların da atmamışlar ki bu kadar haksızlığa uğramışlarr, aziz yildirima yilin spor adami veren zihniyetten ne beklenir, Bizim sizin çakma ödüllerinize ihtiyacımız yok. Gerçek ödüller bizim müzemizde. Utanmadiniz değil mi??? Çok objektif oldu. Abduş, Yusuf, ve Uğurcan ile durukçan yarışıyor ve kazanan durukçan, Bugün Galatasaray’lısı, Fenerbahçe’lisi hatta tüm Türkiye biliyorki; ödülü Abdülkadir Ömür haketmişti. Adaletiniz yerin dibine batsın. Siz Dorukhan’ı üzmemeye devam edin.Adaletli olun adaletli her yerde Trabzon çocuğunun hakkını yiyorsunuz Yusuf Yazıcı,Abdülkadir varken Dorukhan mı ?” Gibi yorumlar yapıldı.

YORUM SİZİN….