ONBiR DEĞiŞiYOR

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında bu akşam Avni Aker'de PTT 1. Lig'de mücadele eden 'kardeş takımı' Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Süper Lig'de hafta başı evinde Eskişehirspor'dan 3-0'lık şok bir yenilgi alan ve taraftarının protestosuna uğrayan bordomavililer, kazanıp moral tazelemek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş bugün sahaya farklı bir onbir sürecek.

ViTTEK FORVETTE

Tecrübeli çalıştırıcının; Marc Janko, Olcan Adın, Adrian, Sol Bamba, Emerson ve Didier Zokora gibi isimleri dinlendirip, ilk onbirde Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Aykut, Cech ve Vittek'e şans vermesi bekleniyor. Kalede de Onur'un yerine iyileşen Tolga Zengin'in forma giyebileceği belirtiliyor. Yasin, Emre Güral, Giray, Sapara ve Colman ilk onbirde yer alacak diğer oyuncular olacak.

HAFİFE ALMAYIN

Bordo-mavililer, kupa maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktik çalışma yapıldığı bildirildi. Teknik heyetin, futbolcuları uyararak rakibi kesinlikle hafife almamalarını ve lig ciddiyeti içinde mücadele etmelerini istediği öğrenildi.