3. Lig’in yeni ekiplerinden Yomraspor güçlü bir kadro ile lige giriş yapmak için çalışmalarını sürdürürken, bu anlamda daha önce Çaykur Rizespor, Göztepe, Nazilli, Derince ve son olarak 68 Yeni Aksaray formalarını giyinen 1989 doğumlu savunma oyuncusu Mesut Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Stoper mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki oyuncu ile anlaşma sağlayan Mor-Beyazlılar, sağ kanat için de bir isimle görüşmelerini sürdürürken, görüşmeleri olumlu sonuçlandırıp transfere nokta koyacak.
Yomraspor Kulüp Başkanı Şemsettin Özcan, Mesut Yılmaz’ ile savunmalarını güçlendirdiklerini belirterek, “Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız bir oyuncuyu daha kadromuza kattık. Sağ açık için görüştüğümüz bir isimle daha anlaşma sağlayıp transferi noktalayacağız. Bunun dışında seçmelerimiz de bitiyor. Buradan da takıma oyuncu katabiliriz. Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.
 
Bayrama kadar çalışmalarını Trabzon’da sürdüreceklerini ifade eden Başkan Özcan, “Daha sonra Avanos’ta 2. etap kampımızı gerçekleştireceğiz. Yeni sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. 3. Lig’de ilk yılımız ancak kaliteli bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçirerek Yomraspor’a yakışan bir mücadele ortaya koyacağız” şeklinde ifadeler kullandı.