61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, Atiker Konyaspor’u mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Trabzonspor’un genç oyuncularından Yusuf Erdoğan, maç öncesinde yaptı açıklamalarda ilk olarak önce ki gün meydana gelen ve hain saldırıyı lanetledi. Yusuf, “Yaşadığımız kötü olaydan dolayı milletimizin başı sağ olsun. Çok hoş şeyler değil. Bugün Eren için sahaya çıkıyoruz” dedi. 
Maçla ilgili de konuşan Yusuf, “Bu sene 50. Yılımız. Yeni bir heyecan başlıyor. Bütün takımlara hayırlı olsun. Çoğu futbolculara nasip olmayacak şey bize oldu. Şampiyonluğa oynayacak ekip oluştu. İnanıyoruz bir birimize. Bu sene bam başka bir Trabzonspor olacak sahada. 50. Yılımız ve şampiyonluğa inanıyoruz” diye konuştu. 
Trabzonspor, bu sene şampiyon olabilecek mi sorusuna, maçta ki seyirci atmosferine dikkat çekerek, “Şuan da televizyonlarda duyuluyor mu bilmiyorum ama maçın başlamasına 1 saat var stat ful. Bu bir işaret bence. Bütün şehir inandı buna bu sene. Başkanımızdan malzemecimize kadar herkes inanıyor. Bu enerjiyi de soyunma odasında yansıtıyoruz bir birimize. Bu enerjiyi bir yansıtarak devam etmek istiyoruz” dedi.