61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Trabzonspor karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 2-1'lik skorla kazandı.

"ALLAH İSLAH ETSİN ONLARI'

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında tempo yükseldi. Trabzonspor 53. dakikada Yusuf Erdoğan ile öne geçerken, Beşiktaş 57. dakikada Ricardo Quaresma ile beraberliği yakaladı. Trabzonspor'da Erkan Zengin, 84. dakikada attığı harika gol ile takımına galibiyeti getiren isim oldu.
Trabzonspor'da maçın ardından konuşan Yusuf Erdoğan, yaşanan terör olayları ile ilgili olarak, "Şuan da bence futboldan hayattan daha önemli şeyler var ülkemizde. Kalbimiz ve ruhumuz Türk askerinin yanında. Ben bir asker çocğuyum. Babam yaklaşık 25 sene ülkeme hizmet etti. Ben doğunun şartlarını nasıl olduğunu biliyorum. Babam aynı heyecanla evinde oturuyor. Ama her şartta ülkemiz için hizmetindeyiz. Biz şuan da görevimiz icabı buradayız. Mesleğimiz bu. O yüzden buradayız. O yüzden bu acılar son bulsun. Doğuda ki kardeşlerimiz de bizim kardeşim. Kardeşi kardeşe katlettirenleri Allah ıslah etsin. Biz artık bir son bulmasını istiyoruz bu olayların" dedi. 

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Güzel bir galibiyet oldu bizim açımızdan. Büyük takımlar böyle maçlarda farklıdır. Çok iyi oynadık. Hem hücum ve hem de savunma anlamında iyi organize olduk. O yüzden hak ettiğimiz 3 puandı. Yazık olacaktı 1 puanla dönseydik. İnşallah içerde de yeneceğiz. Büyük takımların hepsini yeneceğiz. Bu sene şampiyon olacağız. Bu sene çok farklı Yusuf Erdoğan ve Trabzonspor izleteceğiz. Kötü oynayabiliriz iyi oynayabiliriz. Bizi hep desteklesinler. Bugün galibiyetin sevinci ile uyuyacağız yarın Akhisar'a odaklanacağız" dedi. 
Performansıyla ilgli olarak, "3. senem bu sene Trabzonspor'da. Kuvvet anlamda biraz daha alıştım. Alt ligler biraz daha kolay ve üst ligler biraz daha zor. Bizim ligimiz kuvvete dayalı bir lig. Her geçen gün kuvvetlenmek istiyorum. O yüzden bugün kazandığım 14 ikili mücadeleyi daha da üst seviyeye çıkarmak istiyorum" diye konuştu.