61SAAT SPOR SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor evinde Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Avni Aker'de oynanan ve pozisyon açısından oldukça durgun geçen mücadeleyi bordo-mavililer 1-0 kazandı.
İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın tek golünü 76. dakikada Paulo Henrique attı. Brezilyalı oyuncu ligdeki ilk golünü de kaydetmiş oldu.

Bu skorun ardından Trabzonspor puanını 6'ya çıkardı ve 8. sıraya yükseldi. Karabükspor ise ilk mağlubiyetini alırken, 7 puanla 3. sıraya geriledi.

Maç sonrası konuşan Yusuf Erdoğan, "Bugün gerçekten Trabzonspor gibi oynadığımıza inanıyorum. Geçen hafta kötü bir mağlubiyet aldık. Milli takım arasına çok iyi geçirmişiz. Ben yoktum ama öyle görünüyor. Çok iyi hazırlandık. Bugün sahanın tek hakimi bizdik. O yüzden bütün arkadaşlarımı kutluyorum. vE aynı şekilde devam ederiz diye umuyorum" dedi. 

Kendi prfrmansı ile ilgili olarak ise Yusuf, "Ben Ispartalıyım ama kendimi Trabzonlu gibi hissediyorum. 9 senedir buradayım. Onlara da teşekkür ediyorum. Beni kendi evlatlarımı gibi görüyorlar. Bir maçlık iki maçlık performans olmaz umarım. Futbol hayatm boyuncu bu performansım devam eder inşalallah" ded. 

KAYNAK: 61SAAT.COM