Bordo-Mavililer, Antalyaspor maçının taktik provalarına geçiyor... Kurmaylarıyla beraber uzun süredir rakip analizleri yapan teknik direktör Ersun Yanal, tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi Güney deplasmanında da yine bildik, hücumu ve takım oyununu önceleyen bir futbol planlıyor.

Bu noktada en büyük görev de birçok karşılaşmada olduğu gibi Olcay Şahan ve Yusuf Yazıcı’ya düşecek. Rodallega ya da N’doye ikilisinden biri gol yükünü çekecek ama Ersun Hoca skor üretme işini sadece forvete bırakmamakta kararlı. O nedenle Yusuf ve Olcay gibi ceza sahasına girebilen, uzak mesafeli şutlarla etkili olan yıldızlarına her türlü özgürlüğü verecek. Onur’un yokluğunda kaleyi koruyacak Esteban ile de özel olarak ilgilenen Yanal, ondan savunma oyuncularıyla sürekli olarak iletişim halinde olmasını istedi.

Kadroyu bozmuyor

Son antrenmanlarda hücum etkinliklerine de özel ilgi gösteren Bordo-Mavililer’in hocası, “Tıpkı Beşiktaş maçında geriye düştükten sonra kendi oyun planımıza döndüğümüz gibi, bu kez o oyunu 90 dakikaya yaymalıyız. Bunu başarırsak o zaman istediğimiz skoru da elde edebiliriz” mesajlarını da öğrencileriyle paylaştı. Kaledeki mecburi değişim hariç Ersun
Yanal’ın Beşiktaş maçının kadrosunu bozmayı düşünmediği, forvette ise yine oyuna Rodallega ile başlayacağı belirtildi.