UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta karşılaşmasında Lille, sahasında Valencia'yı ağırladı. Çekişmeli geçen maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 

Ev sahibi ekip, baştan sona üstün oynadığı maçta yakaladığı net fırsatları cömertçe harcadı ve arzuladığı golü bulamadı. Mücadelenin 39. dakikasında ise Yusuf Yazıcı ceza sahası dışından nefis bir şut çıkardı. Kaleye yönelen top üst direkte patladı. Yusuf'un daha önceki maçlarda da bir topu da direkten dönmüştü.

 Konuk ekip, 63. dakikada Denis Cheryshev'in golüyle 1-0 kazandı. Yarasalar'da Mouctar Diakhaby, 84. dakikada kırmızı kart gördü. Lille, 90+4'te Jonathan Ikone'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı. 

Lille'de maça ilk 11'de başlayan milli yıldızlarımız Yusuf Yazıcı ile Zeki Çelik, etkili performanslarıyla dikkat çekti. Karşılaşmanın 39. dakikasında Yusuf Yazıcı'nın ceza sahası dışından çektiği sert şut üst direkten geri döndü. Yusuf, karşılaşmanın 70. dakikada yerini Loic Remy'ye bıraktı. 

Bu sonuçla Lille, Devler Ligi'ndeki ilk puanını alırken, Valencia puanını 4'e çıkarttı.