Genç oyuncular arasında dikkat çeken isimlerin başında gelen Yusuf Yazıcı, kendisine sunulan şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını vurguladı
Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, giydiği formanın hakkını en iyi şekilde vermeye çalışıyor. Antrenmanlarda Teknik Direktör Ersun Yanal sürekli övgüler alan Yusuf, kendisine sunulan şansı iyi kullanmaya çalışıyor. Yusuf, “Bu forma her futbolcuya nasip olmaz. Bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. İnşallah emeğimizin karşılığını alacağız” dedi.
Trabzonspor formasının ağırlığını bildiğini hatırlatan Yusuf, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın özellikle genç oyuncularla çok ilgilendiğini belirterek, “Hocamızın yanı sıra takımdaki büyüklerimizde bize hep destek oluyor. Onların bu güveni bizleri kamçılıyor. İnşallah giydiğimiz formanın hakkını vereceğiz. Bu formaya layık olmaya çalışıyorum. Şu ana kadar her şey güzel gidiyor” diye konuştu.

FURKAN DİKKAT ÇEKİYOR

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon A Takıma yükselen kaleci Furkan Taş'ta gösterdiği performans ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Macaristan kampına da götürülen genç kaleci teknik ekip tarafından beğeni kazanan genç kaleci ise " Teknik ekip bize çok destek oluyor.  Her gün üstüne koyarak çalışmaya devam ediyorum. Bu kutsal forma ile mücadele etmek beni gururlandırıyor" dedi.