61SAAT HABER SERVİSİ -  İnternet aleminin bugünlerde en çok konuşulan konularından biri de  Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı... Yutube kanallarına takipçi edinmek adına Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonporlu futbolcuların instagram profillerini inceleyen 2 genç kızın yorumları olay oldu. Genç kızlar Yusuf Yazıcı’nın profilini inceleyen genç kızlar, “Standart bir insan profili değil mi?”  yorumunda bulundu.

Ardından ise diğer fotoğraflar için, “Şu fotoğraf koyan biri bana dm atsa ben cevap vermem... Futbolcu değil, az takipçisi var şu fotoğrafı var DM atıyor cevap verir misin? Ben vermem...” ifadelerini kullandı. Takipçi kazanmak için yapılan bu yorumlar ise sosyal medyada kısa zamanda yayılırken çok sayıda kişiden de tepki geldi. Ancak en anlamlı tepkiyi konunun muhatabı Yusuf Yazıcı verdi.

İnstagram’da ki fotoğraflarını inceleyen 2 genç kıza Yusuf Yazıcı bu twitter üzerinden yanıt verdi.  2 genç kızın eleştiri konusu fotoğraflarını twitter’e de atan Yusuf, “Instagram'da bol bol var ama burayı biraz ihmal etmişim. Canım ailemin ve güzel köyümün fotoğraflarına buradan da bakabilirler. ☺” ifadelerini kullandı. Bu yorum kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.